ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Hırbetsode Ortaokulu

Hırbetsode Ortaokulu

Adres
ALTINTEPE MAH. UĞURLU KÜME EVLERİ HIRBETSODE İLK VE ORTAOKULU BLOK NO 84 İÇ KAPI NO 2 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
ISI POMPASI
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla ayarladıkları servisle ulaşımı sağlamaktadır.
Servis Bilgisi
öğretmen servisimiz merkezde bulunan Havaş toplama merkezinden hareket edip Mardin yolu güzergahından geçmektedir.
Altıntepe mahallesi Uğurlu sokak no:46 Eyyübiye/ŞANLIURFA
Okulumuz il merkezine 65 km uzaklıktadır.
Ortaokulumuzda 86 öğrencimiz vardır.
Sportif Etkinlikler
Bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde; Voleybol, Satranç ve Atletizm alanlarında derecelerimiz bulunmaktadır.
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI